AJUTĂ și DONEAZĂ !

Dacă îți pasă, lucrurile vor deveni mai bune. Avem nevoie de tine. Ajuta-ne sa ajutăm!
Donația ta ne ajută să derulăm acțiuni și programe în beneficiul celor aflați la nevoie: copii, tineri, adulți, vârstnici, bolnavi, persoane cu deficiențe și alte grupuri vulnerabile.
Orice sumă este bine venită în sprijinul nostru, dar mai ales al beneficiarilor programelor Asociației Salvatorilor Voluntari RESCUE – TM indiferent de etnie, religie, sex sau aparteneță politică
Fii Colaborator Voluntar ! Asociația RESCUE – TM din România susține voluntariatul și implicarea tuturor persoanelor și în special a tinerilor în rezolvarea problemelor cu care se confrunta o parte importantă din societatea româneasca.
Și tu poți ajuta! Ai posibilitatea să susții grupuri vulnerabile, oferindu-le produse sau/și servicii care să le îmbunătățească nivelul de trai. Fiecare ajutor este apreciat și încurajat de Asociația RESCUE – TM! Hai să aducem zâmbetul pe fața tuturor, hai sa protejăm mediului înconjurător, hai să salvăm vieți. Împreună putem!
Fii partenerul nostru! Află cum se poate implica o companie pentru a susține programele de cautare și salvare! Cautăm colaborari și parteneriate strategice cu companii de top care împărtășesc viziunea noastra de a investi in salvarea de vieți și protejarea mediului înconjurător.