Persoane Juridice

Fii partenerul nostru!

Află cum se poate implica o companie pentru a susține programele de cautare și salvare!
Potrivit Codului Fiscal, puteți sponsoriza Asociația RESCUE – TM, înregistrată în Registrul entităților pentru care se acordă reduceri fiscale, conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, în situația în care reprezentați o societate comercială care plătește impozit pe profit, dar și în cazul în care reprezentați o microîntreprindere, dacă o faceți până la 31 decembrie 2021, în baza unui contract de sponsorizare, astfel:
» Dacă sunteți societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat.
» Dacă sunteți microîntreprindere, puteți sponsoriza Asociația RESCUE – TM, potrivit legii. Sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe venit datorat pentru trimestrul IV, până la nivelul valorii reprezentând 20% din impozitul pe venit datorat pentru acest trimestru. Vă rugăm să ne aveți în vedere și în trimestrele următoare.
Cultivăm colaborări inovatoare și parteneriate strategice cu companii de top care împărtășesc viziunea noastră de a investi în salvarea de vieți și protejarea mediului înconjurător, educarea și dresajul câinilor de căutare și salvare în educarea însoțitorilor acestora, ajutorarea tuturor persoanelor cu dizabilități, etc. Împreună cu partenerii noștri, dezvoltăm programe complexe ce sunt menite să protejeze și să promoveze drepturile omului și a animalelor precum și intervenții în situații de urgență în beneficiul familiilor și a comunităților, creând în același timp valoare pentru afacerile și brandurile partenerilor, precum și pentru angajații lor.
Investiția într-un astfel de proiect implică un parteneriat pe termen lung. Pe lângă sprijinul financiar, compania se poate implica și prin alte metode: donații în produse sau servicii, oferire de expertiză, implicarea angajaților, acces la canalele de distribuție, locațiile sau echipamentele companiei etc.
Asocierea companiei cu o organizație de prestigiu internațional cum este Asociația RESCUE – TM aduce un plus de notorietate, contribuind la recunoaștere publică și o bună reputație.
Asociația RESCUE – TM este înregistrată în Registrul entităților pentru care se acordă deduceri fiscale – Decizia ANAF din 06.12.2021.
Pentru orice întrebare sau solicitare de colaborare, ne puteți scrie la: support@rescue-tm.org.

MODALITĂȚI DE IMPLICARE

DIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

Companiile pot alege să ne fie alături prin direcționarea celor 20% din impozitul pe profit, susținând astfel programele derulate, fără ca acest suport să reprezinte o cheltuială suplimentară pentru compania sponsor.
Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, dacă se încadrează în limitele legii și dacă se face până la sfârșitul anului, pe baza unui contract de sponsorizare.

FINANȚEAZĂ UN PROIECT

Organizația noastră derulează servicii diverse de asistență în sprijinul comunității. Dacă fondurile alocate acțiunilor sociale nu sunt suficiente pentru a susține un proiect de amploare, ajutorul companiei poate fi semnificativ prin finanțarea unui segment al acestuia.
Acoperirea cheltuielilor necesare pentru masa zilnică a copiilor dintr-un centru educațional, susținerea unui număr de copii prin rechizite și produse igienico-sanitare sau asigurarea îmbrăcăminții acestora pe parcursul unui semestru sau a unui an școlar sunt doar câteva exemple de acțiuni concrete în care vă puteți implica, alăturându-vă astfel eforturilor Asociației RESCU – TM.
Dacă vreți să finanțati un proiect al Asociației RESCU – TM, ne puteți contacta la: support@rescue-tm.org.

PROMOVEAZĂ 3,5%  ÎN RÂNDUL ANGAJAȚILOR

Campania 3,5% din impozitul pe venit este un mecanism simplu și la îndemâna oricărui contribuabil care în anul precedent a înregistrat venituri impozabile, desfășurându-se în perioada ianuarie-mai a fiecărui an.
Puteți alege să ne susțineți, prin intermediul acestei facilități fiscale, prin informarea angajaților și partenerilor dumneavoastră în privința redirecționării a 3,5% din impozitul pe venit către Asociației RESCU – TM.
Asociația RESCUE – TM a strâns și donat in anul 2021 o cantite de 10 tone de alimente si bunuri de primă necesitate in activități și acțiuni precum Caravana RESCUE – TM pentru Roșia Montană, si pentru alte persoane defavorizate din Timișoara și județul Timiș, a participat la diverse târguri de adopție pentru animale, sesiuni de terapie asistată cu animale, socializarea elevilor cu câinii de căutare și salvare, etc. Doar ajutorul și implicarea unor persoane cu suflet de aur si a unor companii au facut ca toate acestea să fie posibile.
Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre această modalitate de implicare, ne puteți contacta la: support@rescue-tm.org.

ORGANIZEAZĂ O CAMPANIE SAU UN EVENIMENT

Există nenumărate căi prin care puteți fii alături de organizația noastră. Fie că este vorba de o provocare sportivă, o petrecere pentru angajați, o zi de naștere sau orice tip de eveniment care poate fi pus sub semnul carității și al responsabilității sociale, este la fel de important pentru cauza noastră. Împreună cu echipa RESCUE – TM puteți organiza diverse evenimente de strângere de fonduri care să fie în beneficiul comunității și care pot aduce un plus de valoare atât pentru companie cât și pentru angajații companiei.
Pentru orice întrebare sau solicitare de colaborare, ne puteți scrie la: support@rescue-tm.org.

VOLUNTARIAT CORPORATIST

Compania își poate încuraja angajații să participe ca voluntari în cadrul activităților derulate de Asociația RESCUE – TM, oferindu-le oportunitatea de a se alătura voluntarilor din programe în activități educative: efectuarea temelor, lecții de engleză, spaniolă,  inițiere în utilizarea computerului său în activități recreative (vizionări de spectacole de teatru, film, vizite la muzee, în parc, excursii etc). De asemenea suntem deschiși pentru voluntarii angajați care își pot aduce expertiza în activitatea noastră. Oportunitățile de voluntariat variază de la sarcini pe termen scurt (de la trei luni) până la un termen lung (un an).
Dacă în compania dumneavoastră angajații își doresc să se implice în activități de voluntariat, ne puteți scrie la: support@rescue-tm.org.

CAMPANIE CRM (CAUSE RELATED MARKETING) 

Puteți dona o parte din încasările pe care le realizați într-o anumită perioadă sau pentru un produs anume al companiei în favoarea unei cauze promovate de Asociația RESCUE – TM (cause related marketing). Spre exemplu, comercializarea unui produs inscripționat cu un mesaj de solidaritate în beneficiul persoanelor asistațe de Asociația RESCUE – TM generează fonduri, aduce vizibilitate pe scară largă a cauzei sociale in comunitate, dar în același timp impulsionează vânzările, face diferențierea față de concurență și creează o legătură profundă și memorabilă între brand-ul dumneavoastră și consumatori.
Dacă doriți să inițiați o campanie CRM, ne puteți contacta la: support@rescue-tm.org